WOMEN'S HEALING

ART OF RELAXATION

I behov av stressreducering? Vill du uppleva mer glädje och harmoni?

Vill du öka din kreativitet, självuttryck & din intuition?

Vill du släppa taget om känslor och smärta? Finna klarhet och mening?

Bryta mönster - gå ner i vikt? sluta röka? släppa taget om en relation, eller skapa en vacker relation till dig själv, grunden för att hitta den rätta partnern för dig - I relationer attraherar vi in partners som kommer visa oss olika sidor vi behöver jobba med för att i slutändan stå stadigt i oss själva. Så det bästa du kan göra för att hitta den stora kärleken är att först vårda relationen till dig själv.

Eller kanske vill du omvandla inre energi till vackert skapande.


Erika anpassar sessionen utifrån behov - så första sessionen behöver nödvändigtvis inte var del 1 utan kanske är det för dig bättre att börja med del 3 eller 2  ( se beskrivna sessioner nedan)

ART OF RELAXATION

Art of relaxation


Du vet väl att när du slappnar av arbetar det parasympatiska nervsystemet & du blir tryggare, gladare & fattar bättre beslut, ju oftare desto bättre.


När vi målar börjar vårat undermedvetna att arbeta och saker kommer upp till ytan, så att du kan försonas med det.


När du mediterar kommer du i kontakt med det supermedvetna - din intuition - ditt högre jag & du kan hämta information & idéer som gynnar dig.


Healing sätter igång en process & hjälper din kropp till självläkning både fysiskt & emotionellt.

Du kan välja en e - session, sedan fortsätta att bygga på i din egen takt eller helt program

ART OF RELAXATION 

E - SESSION, ANPASSAS SOM DEL 1 ELLER 2 ELLER 3

1. 1 Spirituell distanshealing med feedback vi e-post eller messenger + ett kort med budskap från ett av dina chakras + mantra.


2. ART OF RELAXATION meditation - en vägledd Intuitiv Art - meditation på svenska eller engelska som skickas till dig via e - post via en länk.

Meditationen främjar avslappning & läkande och är utformad för att du ska komma i kontakt med ditt supermedvetna/din intuition.

Efter meditationen kan du välja att skapa på en tavla(duk), vanligt papper (med pennor, målarfärger) om du vill. (Du får även tillgång till gratis mandalas som jag skickar till dig via pdf om du har tillgång till skrivare och föredrar att måla på mandalas).

Och psst! Jag skulle älska att se din skapelse.


3. Efter meditationen får du en fri tolkning av mig via e -post, där du får svar på tex; vad för budskap som vill komma till dig när du gjorde meditationen, tex; färger symboler, djur, blommor, känslor eller siffror.

Jag finns tillgänglig som stöd & feedback via e-post i din personliga utveckling.

ART OF RELAXATION 

E - SESSION, ANPASSAS SOM DEL 1 ELLER 2 ELLER 3 

UPPFÖLJANDE DISTANSHEALING + Therapeutic Art Life Coaching -

För dig som vill boka ytterligare en distanshealing/påfyllning samt fortsätta med verktyg inom Therapeutic Art Life coaching -


Vid denna e-session får du med ett verktyg ( bifogas som pdf) för att fortsätta din utveckling inom Therapeutic art life coaching - övningen hjälper dig att gå från gamla undermedvetna tankar som finns där. Dessa övertygelser kan ha blivit inlärda men är inte användbara mer, till något nytt som är mer relevant till ditt liv idag!


Så, det vi gör: Överbryggar tanken från vår gamla undermedvetna tro till det nya som du vill manifestera.

Du får även feedback via e-post efter distanshealingen samt ett budskap från chakrakorten + mantra.

Jag finns tillgänglig som stöd & feedback via e-post i din personliga utveckling.

ART OF RELAXATION 

E - SESSION, ANPASSAS SOM DEL 1 ELLER 2 ELLER 3 

Vi jobbar vidare med verktyg inom Therapeutic Art Life Coaching samt läkande.

Vi löser upp blockeringar genom healing och fyller på och frigör med måleri. Och vi sätter mål.


Här jobbar vi med mandalas!


Här använder vi oss av en speciell Mandala övning - utformad från Therapeutic Art Life Coaching. (skickas vi e-post som pdf fil eller via post om du ej har tillgång till skrivare.) + distanshealing med feedback och budskap från chakrakorten + mantra.

Jag finns tillgänglig som stöd & feedback via e-post i din personliga utveckling.

Art of relaxation - vägledd intuitiv Art meditation + tolkning av mig via e-post

Den här meditationen är skapad så att du ska få kontakt med ditt supermedvetna/din intuition. och kommer med ett speciellt budskap till dig.

Meditationen främjar avslappning & läkande och är utformad för att du ska komma i kontakt med ditt supermedvetna/din intuition.

Efter meditationen kan du även välja att skapa på en tavla(duk), vanligt papper (med pennor, målarfärger) om du vill.

Vid behov kan jag skickas en mandala du kan skapa på (då behöver du ha tillgång till skrivare) annars använder du vad som hest att skapa på som passar.

Och psst!

Jag skulle älska att se din skapelse.

Ofta gömmer sig ett budskap till dig i målningarna eller inom dig, som du kan få tillgång till när du mediterar &/eller målar.

Du kan välja att bara göra meditationen eller även att måla.

Om du inte väljer att måla skickar du bara ett mail till mig med det du såg inom dig om du vill ha en tolkning, när du gjorde meditationen, med de bilder, eller färger, blommor, djur, nummer, eller det du såg inom dig

- Så får du ett mail av mig med betydelsen/tolkningen av symbolerna och färgerna etc, utifrån Therapeutic Art life coaching och spirituellt perspektiv.

Art of relaxation meditation som skickas via länk + Personlig tolkning,


PRISER

Priser:

Enskild e-session 600:- - SOMMARERBJUDANDE 450:- (e-sessioner utan helande/spirituellt samtal)

Program á 3 sessioner 1500:- - SOMMARERBJUDANDE 1200:- (e-sessioner utan helande/spirituellt samtal)

Enskild session med spirituell distanshealing, verktyg i Therapeutic Art Life coaching + helande​/spirituellt samtal 700:- (ord pris 900:-)

Art of relaxation meditation som skickas via länk + Personlig tolkning,

Pris: 199:-


Ytterligare tolkning vid ett senare tillfälle

Kanske gör du meditationen vid ett senare tillfälle och ser andra färger, symboler och inre bilder och vill ha en ytterligare tolkning:

Pris: Endast 59:-

THERAPEUTIC ART LIFE COACHING KOMMER ATT ARBETA MED HELA DIG MED FOKUS PÅ GLÄDJE

3 delar av sinnet

1. Supermedvetandet

2. Medvetandet

3. Undermedvetna


3. Det undermedvetna ~ saker vi lärde oss runt 3 års ålder ~ detta är när det undermedvetna börjar att utvecklas

Saker här kan vara

Dina "beliefs"

inlärningar

Mönster

Här ligger också eventuella trauma som vi upplevt. Detta behöver inte vara stora saker, små enkla saker, kanske hörde du fyrverkerier när du var liten och detta skrämde dig, så höga ljusa ljud kan trigga dig vid ett annat tillfälle.

Den djupaste delen av oss, detta är också "The sleep mind"...

Den fortgår utan att vi vet om det... och ibland tar vi beslut ifrån vårt undermedvetna och vi är inte medvetna om att vi gör det~ tills vi börjar se saker i "next part" vilket är ~~~ Vårat MEDVETNA~


2. Medvetna ~ delen av oss som arbetar hela tiden, varje dag. (Den som läser nu med ditt medvetna jag). Här vet vi tex hur vi tar oss till jobbet varje dag.

Och intressant nog kommer ditt (3) undermedvetna att processa det du läser litegrann. Och ta in det som känns bra & kasta resten.

Och när vi tar in saker till vårt medvetna (2) ~ den vakna delen av oss själva, kan vi börja titta på saker som finns i vårt undermedvetna som inte funkar bra för oss längre och göra medvetna val som är bra för oss som leder till välmående.


1. Superconscous

Detta kan också vara delen som du ser som ditt "intuitiva jag", "intuitionen", "The knowing part of you", delen där ditt högre jag talar till dig. Den del som "bara vet".

"The voice of source energy".

Där våra idéer föds.

En glimmande del från intuitionen om en ny plan. Delen vi vill arbeta mer med, och sättet vi kan göra det på är genom att använda vårt (2) medvetna jag och börja bli medveten om våra "beliefs" som vi huserar i vårt (3) undermedvetna.

Vi kan aktivt förändra dom!

Under tiden vi skapar (målar), mediterar, går på en healing, kan vissa saker komma upp till ytan som vi gömmer under ytan, som vi gömmer i vårt (3) undermedvetna, som vi för upp till (2) vårt medvetna ~ utan motstånd från det undermedvetna. Detta kan man titta lite på, omfamna, hedra det, släppa & förlåta

Skapa en ny vacker förändring du vill åstadkomma.

Detta kan man göra genom verktyg i Art therapy life coaching verktyg, vägledda meditationer, & en helande session. I en spirituell healing kan vi lösa upp blockeringar.