WellnessMamaCare

A women's healing place

RELAX - HEAL - REJUVENATE - 

INFO

MAMABLISS MASSAGE MED HEALING TRADITIONS ADD ON

Vi triggar det parasympatiska nervsystemet genom den omsorgsfulla MamaBliss massagen, vi lägger till healing för att lösa upp muskulära & känslomässiga spänningar, en stor dos av hjärta samt använder mig av mina kunskaper inom Art Life coaching & medial coaching, vilket betyder att om du söker riktning & hjälp, använder jag mig av min intuition och ställer coachande frågor under behandlingen utförs för att du ska hitta svaren inom dig. För där finns dom. Eller så utfös behandlingen helt under tystnad.


MamaBabyBliss massagen är en mjuk omsorgsfull massage från MamaBabyBliss London, med huvudsyfte - relaxation & pampering som ger en mängd positiva wellness effekter när vår lugn och ro system triggas. Vi behöver in i lugnet för att höra vår inre röst och då i vårt inre lugn & inre centrum hittar vi den  riktning & tar de beslut som är för vårt högsta bästa.

Ju oftare du praktiserar att vara lugn och avslappningsövningar, ju enklare kommer det att vara för din kropp att känna sig lugn, trygg och harmonisk.

Nervsystemet: består av 2 huvuddelar (sympatiska och parasympatiska)

Sympatiska ansvarar för ångest responsen i kroppen.

När en del av hjärnan amygdala skickar en stress signal till en annan del av hjärnan, hypotalamus, aktiverar detta det sympatiska nervsystemet och skickar en signal till binjurarna som svarar genom att pumpa ut stresshormoner som adrenalin i blodomloppet. När dessa hormoner cirkulerar genom kroppen triggar de många fysiologiska förändringar,

Parasympatiska ansvarar för att trigga lugn och matsmältningsresponsen.

Hjärnan är som musklerna i kroppen, ju fler särskilda banor som används ju starkare blir dom vilket betyder att ju oftare du praktiserar meditation och avslappning ju tryggare och lugnare kommer din kropp att känna sig. När vi känner oss olyckliga har vi tappat kontakten med vårt inre och vi kan bli överväldigade av livets händelser. Kanske kan vi tom känna oss som offer, eller frågar oss, varför händer det här mig? Läs mer här


Spirituell healing (WellnessMamaCare healing, ges ej under graviditet) - dessa energibehandlingar är bra för djup avslappning, släppa ångest, stress &  rädsla, och stödja dig i att inleda upplevelsen av moderskap. Den omsorgsfulla MamaBliss massage + spirituell healing har visat sig ge god effekt vid bland annat 4.e trimestern, klimakteriet, problem med smärta efter foglossning, fibromyalgi, muskel & ledvärk, huvudvärk, dig som söker riktning, kanske har du en känsla av att du sitter fast? 


Fler och fler kvinnor söker sig även till mig för spirituell distanshealing och vägledning


Svårt att få till egentid? Självklart får bebisen följa med så mamma får lite pampering.

Detta är vanligt i England. Jag har haft bebis på mottagning som sovit i vagn bredvid mamma under massage och på mammas mage under healing.

Lovely!

Den perfekta gåvan till en ny mamma! (30 - 100 min)


4.e trimestern är de första 12 veckorna efter din graviditet med syfte att återställa kroppen till dess pre-gravida tillstånd.

WellnessMamaCare har en extra bred bänk från London utformad för dig som är en ny mamma som föredrar att ligga på sidan.

BEHANDLINGAR & PRISER


WELLNESSMAMACARE HEALING

4th trimester - postnatal & vidare

MamaBliss nacke & huvud massage + spirituell healing/ chakrabalansering

60 min/ 600:-

Chakrabalanseing/spirituell healing 

60 min/ 600:-


WELLNESSMAMACARE MASSAGE 

 (4 th trimester - postnatal och vidare)

MamaBliss massage + spirituell healing

Halvkroppsmassage + spirituell healing = 60 min

Helkroppsmassage + spirituell healing = 80 min

Löser upp muskulära och känslomässiga spänningar, utförs under tystnad eller med intuitivt coachande samtal under tiden behandlingen utförs.

60 min/ 700:-

80 min/ 800:-


MAMACARE STORA PAKETET - 

Här inleds sessionen med ett helande samtal 20 min

sen får du ta emot en mamabliss massage 40 min (vid behov får du för din bekvämlighet ligga på sidan), som sedan övergår i en 30 minuters spirituell healing (energibehandling) och avslutas med 3 änglakort.

100 min/ 1300:-

MAMABABYBLISS ÄR PASSIONERADE AV ATT STÖDJA RESAN AV MODERSKAP OCH JAG ÄR GLAD ATT VARA EN DEL AV MAMABABYBLISS LÄS MER OM MAMABABYBLISS HÄR