E N G L I SH/


distant 


healing 


free 


english


godess


meditations


"Du är en skattkista erika"

/Johanna Wahlgren


Klient


referenser


Women´s healing 


Kanske kan jag hjälpa ditt hjärta att finna ro & inspiration?


Women´s healing

distanshealing

Distanshealing + feedback via mejl eller audiomeddelande.

20 min/ 250:-

30 min/ 350:-

45 min/450:-

Efteråt skriver jag ihop feedback vad jag upplevde under Healingen som kommer ca 5 - 10 min efter behandlingen.


Distanshealing + skriftlig vägledning (kanalisering + andliga kort, änglakort eller tarot) på din fråga eller "allmänt var energierna ligger runt dig" : 500:- (ord pris 600:-)

Vägledning skickas ihop med feedbacken till din mejl eller den kanal vi har kontakt.

Det finns även möjlighet att boka distanshealingen ihop med helande samtal via telen. Under tiden distanshealingen utförs lägger vi på telefonen.


Skriftlig vägledning

kanalisering+ andliga kort (änglakort eller tarot) på din fråga eller "allmänt" , 390:-


Budskap från ett orakelkort, jag känner in och tolkar - vad vill änglarna säga? Eller kort i kärlek eller en hint i rätt riktning, vad som är bra att tänka på i nuet för dig. 

1 kort/ 100:- ditt budskap kommer via mejl.

Hej vännen,

Erika skapar meditationer & visualiseringar för hennes klienter för att de ska nå sina mål & stå i sin kraft när de möter utmaningar, & för en extra push i din rätta riktning kan du boka din meditation med en distanshealing - Erika hjälper kvinnor på deras helande resa & erbjuder enskilda privata distanshealingar samt skriftlig vägledning & helande samtal samt själsmålningar.


Dina utmaningar och upplevda misslyckanden är inte hinder för dig. De är möjligheter för dig att helas, och hitta ditt ännu mer autentiska jag.


Jag har hjälpt människor att hitta sin väg största delen av mitt liv och det skulle vara en ära att hjälpa dig.


Jag hjälper kvinnor på deras helande resa. En session med mig går på djupet. Spirituell (energi) Healing, och utveckling i form av meditationer/visualiseringar för att nå dina mål, stöd via audiomeddelanden eller mejl. 


När Covid 19 kom stängde jag min praktik i orangeriet i stadsträdgården, innan jag öppnade min praktik utförde jag healing & massage på min egen praktik jag hade i vårt hus på Irland, där jag träffade klienter från hela Europa, & hamnade i radio, ett äventyr och en upplevelse som kommer leva med mig hela livet.  Jag känner mig tacksam att jag kunde fortsätta göra healing på distans när pandemin kom och gradvis har detta blivit starkt ,jag insåg att någonting funkade när människor kom tillbaka och bad om mer healing. 

Jag känner mig absolut "blessed" att kunna bilda en stark energetisk förbindelse med människor som inte är fysiskt närvarande. Som sådan har jag åtagit mig att använda detta till större nytta för att hjälpa till med läkande av människor på platser över hela världen


Kontakta mig här för att boka, och skriv i ditt meddelande vad du önskar att vi fokuserar på och vad som eventuellt är bättre sedan sist.


Distanshealing, hur?


Erika öppnar upp som i meditation kan man säga, för att vara en kanal för den helande energin som förmedlas via spirit.

Man kan ta emot healing var man än befinner sig och behöver inte träffas fysiskt.

Energin är påfyllande och renande. 


Erika en kanal för den helande energin som strömmar genom henne & till dig &  Erika skickar efter distanshealingen ett mejl eller audio meddelande med feedback.


Du kan ligga ner och ta emot healingen, men du måste inte, healingen kommer fram ändå.


Gör gärna stunden till en stund av självkärlek, varför inte tända ett ljus? Eller sätta på lite avslappnande musik? En del upplever avslappning, en del värme & kyla och en del som arbetat mycket med personlig utveckling eller är öppna kan få budskap till sig.

Nyckeln är att inte forcera något utan att vara mottaglig för det som vill komma till dig i nuet. För bästa möjliga helande.


Efteråt kan man bli lite frusen!

Erika är mycket vänskaplig och du får gärna skriva till henne innan vad du vill att ni fokuserar healingen på.


Glöm inte att skicka ett foto innan för intoning av energi.

Betalning sker via swish eller pay pal innan sessionen utförs.


-


Du är aldrig för gammal eller för lång efter men ibland kan du hållas tillbaka av din inre kritiker...Den helande sessionen arbetar med att skapa mer balans och flöde i dina chakras, som är energisystemen i din kropp. När dina

 chakras flödar fritt känner du dig lugn, skön och avslappnad utan värk & smärta.


På samma sätt som vår fysiska kropp kan behöva en boost eller hjälp, kan det vara på exakt samma vis med vår energetiska kropp. Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna och externa faktorer.


Detta kan så småningom manifestera sig i vår fysiska kropp och om vi inte renar denna energi kan det bli svårt att hela vår fysiska kropp & själ. 


Förbättrad intuition


Regelbundna sessioner hjälper till att rensa bort de energiska skräp som distraherar dig från din intuitions subtila signaler. Du kommer att känna lugnare och mer motståndskraftig.


Mind Body Energi/Spirituell healing är underbart om du upplever:


Sorg eller förlust av en älskad Övergångstider (tex; flyttning, karriärbyte eller ett tomt bo)  


Förhållandeproblem (tex; skilsmässa, uppbrott eller kommunikationsfel)


Tidigare trauma (oläkta känslor från tidigare smärtsamma upplevelser)


Värk eller smärta


En personlig strävan efter syfte


Sitter fast, vill vidare


En professionell strävan efter klarhet kring karriären


Kämpar med moderskap


Kämpar med att uttrycka dina behov / önskemål


En önskan att manifestera och skapa det liv du vill leva


En önskan att vara mer närvarande och tacksam


Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som egen behandling.


Den är både avslappnande och energiskapande.


I USA ingår healers som ett självklart komplement till sjukvården på flera sjukhus.


Healing ska ses som ett komplement till sjukvård inte istället för sjukvård. 

Spirituell healing

En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient. Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare. Healing är ett bra alternativ för stressreducering och hjälper kroppen till självläkning. Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer samt har en rad olika utbildningar inom hälsa & träning. - I utbildningen till Dipl. Spirituell healer samt utbildningen till Dipl. Medial coach  arbetade de med allt från Spirituell healing, helande samtalet och utveckling av dem själva, arbetade med deras inre barn, inre kritiker samt chakrasystemet med mera.  samt utförde behandlingar samt vägledningar-(medial coaching)

Erika har arbetat internationellt med healing & massage.0