WomensHealingBliss e n g l i s h


c l i c k 


h e r e


about me


Kanske kan jag hjälpa ditt hjärta att finna ro & inspiration?


Distanshealing 1 : 1

Spirituell healing/ energiavläsning på distans med feedback via mejl

Under en 1 : 1 läser jag även in var energiblockeringar finns & ger feedback/ vägledning angående detta. Du får även en gratis meditation jag känner in som kan passa dig.

Glöm inte att skicka foto så jag kan tona in mig ordentligt på dina energier.

Boka här

Ca 45-60 min/450:-


Spirituell healing


All healingenergi kommer från samma universella källa. Kärlek för allt och alla i dess renaste form. ”Villkorslös kärlek” Är det som healern tar emot och kanaliserar vidare.

En spirituell healer är någon som i behandling använder sig av sitt högre jag, har mediala kunskaper och helande kvaliteter och insikter i psykologiska och energetiska strukturer i och runt vår kropp.

Healern blir ledd till platser i din kropp där du är i behov av healing , och ibland, om du är i behov av det, en förklaring till vad problemet består av, till exempel trauma, värderinar, ideér, bilder etc, som hindrar dig att leva fullt ut.

Även om det är du som klient som har det fulla ansvaret för din hälsa, är det healern, klienten och en högre kraft som interagerar genom stegen till healing, lagarbete!

Healern agerar som en kanal, ett verktyg för andevärlden. Energifrekvensen som används är från ett högre medvetande, från den spirituella världen.

Energin hjälper till att reducera obalanser och blockeringar.


Spirtualitet och mediumskap är inte en religion men en filosofi om livet efter döden. För att bli en god healer krävs en längre tid av ”inre rening” en förutsättning så att energin kan bli kanaliserad och överförd. Metoden är en lugn form. Och är oftast mottagen som mycket harmonisk.

Efter en session kan man bli trött, lugn och ibland frusen, det är många processer som startar i din kropp!

Healern hjälper klienten att balansera det fysiska, emotionella och spirituella välmåendet.

Allt är energi, energi kan inte förstöras, endast omvandlas.


Healing hur?

En lever är just en lever och har dess egen frekvens. Varje organ vibrerar på sin egen frekvens, och tillsammans bildar de den symfoni som är du! Tankar och känslor är också energi.

Har du varit med om saker i livet som du inte kan släppa taget om, kan det bli blockeringar i kroppen. Kanske i en muskel eller ett organ. Störs många muskler eller organ så tappar vi symfonin. Detta leder till sjukdomar och ohälsa. Fysiskt och mentalt.


Den spirituella healern arbetar här med synsättet att kroppen, sinne och ande är ett.

Healing ska ses som ett komplement till sjukvård, inte istället för sjukvård.

🐚🙌☀️💙🌙

Healing är en kärleksfull energi som hjälper dig att släppa taget om tung energi & blockeringar. Hjälper dig att hitta in till ditt sanna jag där slumrande gåvor vill vill göra sig hörda. Villkorslös kärlek är det som healern kanaliserar till dig, för ditt högsta bästa. Har du en känsla av att du sitter fast och vill vidare? Healing kan hjälpa dig att lämna det gamla & möta det nya som försöker hitta in till dig. Lider du av smärta eller stress? Healing fungerar lika bra på distans och strömmar genom Erika till dig & förses genom hennes healing guider. Precis som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller hjälp är det precis på samma sätt med vår energikropp.

Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade, och i obalans från interna eller externa faktorer.

Detta kommer till slut att yttra sig i vår fysiska kropp & om vi inte renar denna energi, kan det bli svårt att hela vårt sinne & fysiska kropp.

Distanshealing, hur?

🌸Innan sessionen startar skapar Erika ett ”sacred space”, tänder några ljus & öppnar upp för att vara en kanal för den helande sessionen.

🌸Erika skickar ett meddelande att sessionen strax startar, strax före den tid ni bestämt.

🌸Glöm inte att skicka ett foto för intoning av energi.

🌸Ju mer sensitiv desto mer kommer du känna under sessionen.

En del känner värme, kyla, pirrningar, ser färger. En del känner mest avslappning. Någon somnar och de som jobbat mycket med personlig utveckling kan ibland ta emot budskap till sig själva. Lita på att healingen förses där kroppen behöver.

🌸Du måste inte vila under sessionen healingen kommer fram ändå.

🌸Healing session 2; Varje healingsession är unik. Människors ”spirit” för fram den energi som behöver släppas taget om. Nyckeln till healing är att släppa taget om det vi tror vi behöver & lita på att det som faktiskt behöver släppas taget om kommer fram, renas & fylls på.

🌸Efter healingen utförts skriver Erika feedback till dig som tar ca 10-15 min eller pratar in ett ljudmeddelande och kommer till dig efter healingen utförts som pågår 30 min.

🌸Betalningen sker strax innan sessionen via Swish eller PayPal.

💙En spirituell healer är någon som i behandling använder sig av sitt högre jag. Har mediala kunskaper - (utbildad Dip. medial coach där man över meditation, ta emot budskap, personlig utveckling m.m) + Dipl. Spirituell healing (healingterapeut, i utbildningen övar man på helande samtal & healing sessioner & att vara en ren kanal, under utbildningens gång arbetade de paralellt mycket med sig själva, sin inre kritiker och sitt inre barn m.m) - och en spirituell healer har insikter i psykologiska & energimässiga strukturer i & runt vår kropp. Villkorslös kärlek är det som healern tar emot & kanaliserar vidare. Healingen förses genom healerns andliga guider och man kan ta emot healing var man än befinner sig. Healing strömmar genom healern till dig på distans.

Erika är medial & känner var i kroppen energi är blockerad, kanske har du hört talas om medical intuition? I USA finns healers på sjukhus och det finns medical intuitives arbetar ihop med läkare.

Hon tar även emot budskap via kanalisering genom skrift.

🌸

Vidare healing, stressreducering & utveckling:

Se Erikas meditationer/ visualiseringar med pdf häften i personlig utveckling.

Meditationer/ visualiseringar hjälper till att frigöra och få stagnerad energi att flöda som den ska.

Stagnerad/blockerad energi kan leda till bla. Muskelspänningar/smärta & många klienter har upplevt stor skillnad i kropp & själ & välmående vid praktisering av Erikas meditationer.