Women´s healing Online

Jag är tacksam för all positiv feedback på mina meditationer, många går igenom mycket i de speciella tider vi lever i.

Jag vill att du ska må bra - Så jag har lagt upp ytterligare meditationer - utan kostnad.

Vid havet - en renande & påfyllande meditation

BARNMEDITATION, GODNATT

Att lära barn att slappna av sin egen kropp och själ är oerhört värdefullt för dem, det kan hjälpa dem att hantera sina känslor när de växer upp, det kan hjälpa dem att hantera stress långt in i framtiden och det kan hjälpa barn att sova lugnt på natten

KÄRLEK TILL DIG & MODER JORD

Strax innan Covid -19 bröt ut här i Sverige oroade sin min älskade vän, en diakonissa och dotterns gudmor för klimatet, för jordens barn och för jordens människor. Hon frågade mig om jag kunde göra en meditation om detta.

Jag kanaliserade då den här meditationen.

Kärlek till dig & moder jord.

Lägg eller sätt dig tillrätta och klicka på videon, lyssna & njut!

CITRONÖVNING, TANKE - KROPP

Den här övningen kan du lyssna på själv eller med dina barn för att visar hur tankarna vi har kan resultera i en direkt respons i kroppen.

Din kropp kan inte skilja på fantasi & verklighet.

Citronövning

SERIEN FÖR DEN VISA KVINNAN

I sammarbete med Cynthia Occelli har jag nu översatt hennes fantastiska e-bok WISE WOMAN SERIES - som innehåller de verktyg du behöver för att skapa ett fantastiskt liv i medvetenhet, verktygen för den visa kvinnan. Vill du ta del av den får du den helt gratis genom att kontakta mig här så skickar jag den till dig via e-post.

Du kan ta del av den visa kvinnan på engelska med audio inspelningar till varje del av boken på Cynthias hemsida som du hittar här