WellnessMamaCare

Women's healing - 

ONLINE

Spirituell healing

Spiritual remote healing abroad

Art Life coaching

Meditation

Radical Self-Love

Varmt Välkommen till healingsidan . . .


Energetisk kroppsbehandling/ spirituell distanshealing

Healing är numera en friskvårdsmetod.

Är du i behov av energi, balansering? ont i kropp eller själ? Huvudvärk? En känsla av att du sitter fast? Svårt att ta ett beslut? Healingen hjälper kroppen till balans och energipåfyllning och rening, och därmed skalar man ofta av det som inte är ens eget, (om man tar upp andras tankar & känslor) och därmed kan du lättare höra din egna inre röst igen.

Du kan läsa mer om healing här

En energetisk kroppsbehandling kan man säga, eftersom ni löser upp blockeringar & fyller på med energi. Kanske har du hört talas om medical intuition? Clairsentient medial?

Erika har alltid känt av blockeringar och smärttillstånd hos hennes klienter, och var "rotorsaken" (var smärtan egentligen kommer ifrån). Tex. kan en ond axel ha grunden i ett bäcken eller en ländrygg, allt hänger samman.

Sessionen börjar med healingen under utsatt tid - (utförs helt på distans, sänd ett foto så hon kan tona in sig ordentligt på dina energier) -Ligg gärna ner, sätt på lite fin musik under tiden du tar emot healingen (30 min), varför inte tända ett ljus? Och fokusera på din andning och att ta emot healingen.

Efter ca 30 min då healingen utförts får du ett e-mejl med en liten feedback,

400:-