WellnessMamaCare

Women's healing - 

ONLINE

Spirituell healing

Spiritual remote healing abroad

Art Life coaching

Meditation

Radical Self-Love

Clairsentience

Ärr du clairsentient, vad betyder det & hur vet du att du är det?


Tar du ansträngningslöst upp känslor & kanske till & med smärtstillstånd av andra. Kan du gå in i ett rum & känna vad som hänt?


Om du svarar ja på ovanstående så är du förmodligen det.


Clairsentience betyder klar känsla. Dessa klara känslor kommer i samband med att empatisera med humör, känslor, och till och med krämpor av andra. När du är klarkännande kan du ta upp känslor av sorg från en annan eller ilska, smärta eller glädje eller annat bara av att du passerar dem.

Du kan lägga märke till att det pirrar på din hud eller hjässa vid slumpmässiga tillfällen eller så känns det som att någon tittar på dig även om ingen är i närheten! När dessa känslor inträffar, kan det vara så att du tonar in på vibrationen från en annan energetisk varelse. Blir inte vettskrämd! För det mesta är det en älskad eller guide som bara försöker få din uppmärksamhet.

Som energikänslig kan du kontakta andra människor på en "spirituell" nivå. Detta betyder att du kan (om du vill) läsa av deras energi! 


Som empat och energikänslig kan en ha en tendens att snabbt bli överväldigade och inte förstå varför vi känner så. Tills vi inser att vi tar på oss andras energier kommer de känslorna att hända! Jag vet att det kan kännas obekvämt att ständigt vara en svamp för känslorna hos andra omkring dig (inklusive spirit), men det är också en vacker gåva!


Kanske är du inte ens medveten om det men det resulterar i att du känner dig överväldigad av känslor. 

Det är viktigt att du hittar dit inre centrum och vet vad som är ditt och andras. 

Empater och klarsynt mediala människor har förmågan att hjälpa andra att läka på en energetisk nivå! 

Vi kan tona in för att se vad en person håller fast vid i sitt energifält. Och hjälpa dem släppa taget. Energikänsliga kan identifiera var smärta kommer från och hjälpa människor att flytta den energin ur sin kropp och själ för att läka.


Som en klarsynt medial person kan du också tona in på egenskaper på föremål! Detta är särskilt användbart när du vill köpa ett hem eller ett fordon.

Om du är extremt empatisk är intuitiv wellness mycket viktigt för dig! 

Det som också är viktigt är att lära dig att hantera din clairsentience när du vill vara i den och komma ut ur den när energin är för mycket. Du kan lära dig att göra det i den här e-kursen.

Clairsentience är en intuitiv förmåga som gör det möjligt för dig att underlätta energisk läkning men också ge "mediala" avläsningar. Du kan lära dig att tona in till en annan persons energi och att se tidigare händelser med denna förmåga! Medialt kan du hjälpa till att förmedla lärdomar / självhjälp till dem som deras själ vill att de ska veta och till och med känna närvaron av spirit omkring dem.

Om du vill tona in till din förmåga & kanske tona in till din inre ljusarbetare klicka här