Guidance & writing with Erika...Hej kära,

Jag älskar att skriva & det spirituella. När jag var 8 år skrev jag min första novell & skrev i rask takt ut skrivstilsböckerna i skolan. ~ Jag skriver personligt designade & skräddarsydda meditationer till mina klienter som jag fyller med helande frekvenser när jag spelar in dem.

Vare sig du önskar en personligt designad & skräddarsydd meditation med helande frekvenser, en healingmeditation, guidning som tex en tarot reading, distanshealing eller artikel inom wellness och självhjälp samt översättning/undertextning så finns jag i min verksamhet för dig🙏

Jag har gått igenom många saker fysiskt med min kropp & hittat läkning på energiplan. Därav utvecklat kunskap & visdom jag lägger in & använder mig av när jag skriver meditationer.

Jag är utbildad gym/yogainstruktör, inom träning, näringslära, medial coaching & Healingterapeut/spirituell Healer med mera❤️på gymnasiet läste jag konst & form estetiska programmet❤️& har arbetat utomlands i Spanien(entertainer/pr/översättare) & Sverige/ Irland med egen praktik med healing & massage.

Jag bor & lever med min äkta make & vår älskade dotter, maken som jag delar det brinnande intresset av helhetshälsa med - mindset, våra tankar, kost meditation, & det kreativa - dottern & jag målar mycket tillsammans & älskar att cykla ihop, & vi båda älskar havet.När Covid 19 kom stängde jag min praktik i orangeriet i stadsträdgården, innan jag öppnade min praktik utförde jag healing & massage på min egen praktik jag hade i vårt hus på Irland, där jag träffade klienter från hela Europa, & hamnade i radio, ett äventyr och en upplevelse som kommer leva med mig hela livet. Jag känner mig tacksam att jag kunde fortsätta göra healing på distans när pandemin kom och gradvis har detta blivit starkt ,jag insåg att någonting funkade när människor kom tillbaka och bad om mer healing.

Jag känner mig absolut "blessed" att kunna bilda en stark energetisk förbindelse med människor som inte är fysiskt närvarande. Som sådan har jag åtagit mig att använda detta till större nytta för att hjälpa till med läkande av människor på platser både i Sverige & utomlands..

Audio coaching/ vägledning började när jag gjorde vägledning till en klient jag hade på Irland & hon fortsatte hos mig när jag flyttade hem till Sverige.

Jag har arbetat med klienter som egna företagare, artister, dem med en utmattning eller utbrändhet, värk & smärta, terapeuter, mammor, författare, healers och empaths med mera.

Du är aldrig för gammal eller för lång efter men ibland kan du hållas tillbaka av din inre kritiker...

Den helande sessionen arbetar med att skapa mer balans och flöde i dina chakras, som är energisystemen i din kropp. När dina chakras flödar fritt känner du dig lugn, skön och avslappnad utan värk & smärta.

På samma sätt som vår fysiska kropp kan behöva en boost eller hjälp, kan det vara på exakt samma vis med vår energetiska kropp. Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna och externa faktorer.

Detta kan så småningom manifestera sig i vår fysiska kropp och om vi inte renar denna energi kan det bli svårt att hela vår fysiska kropp & själ.

Hela mitt liv har varit en helande resa och jag upphör aldrig att förvånas över kroppens förmåga till läkning. Vi är alla unika, men något vi har gemensamt är att vi alla påverkas av hur våra relationer, vårt boende, våra tankar, känslor, kropp - kost & vår själ samverkar, & vi kan alla utveckla delar av denna helhet för att bli vårt bästa jag - vår själs längtan.  

Kompetenser

202005 -  då pandemin kom och erika sadlade om till frilansare.

Olika projekt inom transkribering, översättning, undertextning,content writing, (audio-vizual tranlsation) captioning/subtitling/. Tillsammans med distans sesioner för kvinnor - spirituell healing med Erika


( Translator, translation & transcription & subtitling interviews for law firms, researchers, film, sales, mental health)

För bland annat;

Swe/eng, eng/swe, No/swe,

CCJK; Subtitling (Entertainment)

Spoken Oy. Freelance Project assistant - subtitler, transcriber, translator, 

Linguacom Nordic AB - översättare

GoTranscript - transcriber/ translator/subtitler

Eyr medic - översättning Self-help - 2013 *Irland - HealingYou - egen företagare 

- På Irland hamnade Erika i radio med sitt företag HealingYou, och hade klienter ifrån hela Europa.

Erika har arbetat med hälsa både i Sverige och utomlands. 

2016-202005 - Erika hade sin mottagning i - ORANGERIET, STADSTRÄDGÅRDEN KARLSTAD - WELLNESSMAMACARE - WOMENS HEALING

MAMABLISS massage  MED HEALING TRADITIONS ADD ON


Vidare erfarenhet - 


2010 - Dipl.Medial coach & *1 årig utbildning - Dipl. Spirituell healer (healingterapeut) via Lovisa månson - En spirituell healer är någon som i behandling använder sig av sitt högre jag, har insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. Här arbetade vi med allt från Spirituell healing, helande samtalet och utveckling av oss själva samt utförde behandlingar samt vägledningar-(medial coaching) 


*Spa - massör & receptionist, Sverige

(Scandic Hotell Arvika)

*Gym instruktör/ platsansvarig administratör -Rygg & ledkliniken, Sverige

*Dipl.Massageterapeut via svenska hälsoteamet - 1 årig utbildning.

 - (*Klassisk massage *Energimassage * Triggerpunkter * Stretching * Sjukdomslära * Skadelära * Anatomi * Fysiologi * Psykologi * Marknadsföring *)

*Gym instruktör via The academy genom Rygg och ledkliniken

*PowerYoga instruktör via Aerobicweekends

*Turism - Pr/ Animadora/entertainer/ Sun care advisor/ Gran canaria/Lanzarote/ Tenerife

*Certified Teen Meditation teacher - Shambalakids, Mellisa

 Dormoy.*Cert.gravidmassör via Mamababybliss London.


*Therapeutic Art Life coach via, Udemy * Kids yoga Teacher Training Certificate course, Peaceful babes.*Radical Self Love-Daily practice online course, Udemy.


*Medicinsk grundkurs, etik och livsfrågor, alternativ medicin via Trollhättan kommun. 

Näringslära 50 p via Arvika kommun. Gruppträning via Arvika gymnastikförbund.

 Funktionell träning via Rygg ledkliniken Trollhättan. 

Spirituellt mentorskap via Spirituell vägledning Stockholm. Meditation

 stresshantering, & mindfullness via Anna-Lena Wikström. 

Mini course: Divine Feminine Ayurveda-Shakti School.

* Konst & form estetiska programmet 3 år (gymnasiet)


Läs mer om MamaBabyBliss klicka här