coaching karlstad, healing, divine feminine, empath

WellnessMamaCare


E N G L I S H 


c l i c k   h e r e  

Lyssna & lär mer om meditation - klicka här

empath, hsp, e-kurs, meditation

Lektion 2 


Höj din frekvens samt - 


Öppna och stänga


Meditation/ visualisering

Energiförlust?


1. Om du tappar energi behöver du sluta analysera, Du behöver fatta ett beslut!

Psyket och sinnet kan inte vara i konflikt, då tappar vi energi och blir redskap åt andra. Då behöver du fatta ett beslut. Det värsta som kan hända är att du behöver fatta ett nytt.

Så vad det än må vara, du behöver ta ett beslut i - känn efter hur känns det när du tänker på det ena i förhållande till det andra, som du behöver ta ett beslut i.

Hur känns det i kroppen. Känns det avslappnad och glad? Vill den fly?

Lyssna till kroppens intuition

Försök att inte analysera fram ett beslut, mera, hur känns det, . . . i kroppen? Inte upp till huvudet!

Fråga dig själv och känn efter, vilket känns bäst? När vi är på rätt väg känns det ofta bra, ibland gömmer vi oss såklart bakom våra rädslor, vårt ego. Känn efter, är det en rädsla som hindrar mig från något jag verkligen vill? Kan det vara egot som spelar dig ett spratt?

Identifierar du dig med andra? Sätter du etikett på andra? Är du rädd att andra gör så gentemot dig?

Sluta, sluta tänka på det du inte vill ha. Det du fokuserar och ger energi, det växer. Våga tro på ljuset!


Du är inte dina tankar, du är inte dina känslor. Du är betraktaren, - observatören.


Är du medial? Tar in andras energier? - Då behöver du meditera/ hela dina inre sår.

Kanske är du högkänslig?


Lär känna dig själv. Och känna vad som är ett intryck (om du är medial, den inre kärnan och detta får vi kontakt med i meditation).


Vad säger din inre röst?


2. Du behöver inte stänga av. Du behöver vara sann!

Självklart kan du göra meditationen som tillhör lektion 1 och 2, (kupan samt att stänga sina chakras) Men in grund och botten behöver du vara sann - skapa integritet för att inte blanda ihop ditt energisystem med andras.

Vara sann mot dig själv och andra i varje stund.

Inte säga ja och mena nej, säga nej och mena ja...


3. Du behöver hela dina inre sår och tillåta dig att känna.

Du behöver känna dina känslor, annars stannar de i kroppen och skapar spänningar och olust, tillåt dig att känna så kan energin omvandlas/ frigöras och det jobbiga lämna ditt system.


4. Du behöver återhämta dig själv.

Vad säger din inre röst?

Samt tillgodose dina behov. Vad behöver jag för att må bra? En bra start är ju att lokalisera sina behov först. (Se nedan).

Lugna ner dig för att höra din inre röst. - Stress har funnits under hela vår utveckling. Men den som finns idag är annorlunda. Ta tex all information. Vi är ständigt uppkopplade och den slungas mot oss från alla håll och kanter.

När vi är i mest behov av vår inre röst, finns det andras röster du hör? ”Chefens, kollegans etc.? Alla utgår från sig själva och deras egna behov. Vad är dina behov, vad behöver du just nu? Lyssna till din inre röst.

När vi är stressade talar inte den inre rösten till oss, intuitionen har tystnat. Det är då viktigt att hitta lugnet inom oss.

Man tänker klarast i de situationer man är avslappnad, inte i stundens hetta.

Det är viktigt att du hittar en plats där du kan vara med dig själv för återhämtning och hitta din inre balans. Meditera 10 min per kväll? Promenera? Stretcha? (rörelse är viktigt vid stagnerad energi). Vara kreativ?Du behöver se efter dina behov.

Ibland kanske man inte ens vet vilka behov man har, då behöver man lokalisera dem.

Mer äventyr?

Sömn?

Mer trygghet?

Kärlek?

Värme?

Glädje?

Rörelse?

Återhämtning?

Egentid?


Energi kan inte förstöras, endast omvandlas.

Kanske har du inte satt ord på det du behövt? Kanske har du saker kvar att sörja? Kanske har du inte sörjt färdigt? Kanske behöver du lyfta på locket? Känslor som begravts omvandlas till tankar som lätt snurrar runt, runt. Tankar är energi, energi kan inte förstöras endast omvandlas. . . Du behöver tillåta dig att känna.

(Del 3 kommer vi jobba med detta)Lugna ner dig för att höra din inre röst.

Öppna & stänga 


Mängder av olika tekniker finns och jag tror olika tekniker passar olika personer . Gemensamt är att man jobbar med tanke energi.

Den mest kända om man är känslig för just energi (empath, Intuitive etc) är att "stänga sina chakran". Stänga sina chakran kan få en att fundera, eftersom chakrana helst ska vara öppna och flöda fritt.? Som super känslig med energier kan det bli tungt att gå omkring och känna av miljöer, platser, människors olika känslor etc etc. Man kan också bli helt "överladdad" av energi.

9 år gjorde jag på ett sätt, jag gör fortfarande så men även den här och älskar att vara i den andliga energin när jag jobbar spirituellt, men i det "vardagliga livet" kan det också bli dränerande att gå i ett öppet tillstånd hela tiden. Jag slutade inte känna energin runt andra trots att jag "stängde mig", och testade den här metoden.

Jag tror att om man tar in mycket via kroppen och just är känslig med energier så är detta en bra metod. Jag upplever iallafall det.

Enligt den här metoden stänger man heller inte sina chakras, tekniken sänder ett meddelande till ditt undermedvetna att dra in ditt energi fält och ge dig vila.

Som öppen så spontan öppnas man också ändå väldigt ofta.

Om du är en person som är clarisentient medial prova gärna  innan läggdags eftersom man ofta är väldigt öppen på natten, och mycket mottaglig då man ofta är djupt avslappnad.

Så ingen skada sker om du gör den här, det hjälper dig bara att ge dig kontroll och skydd till dina energicenter.

Prova och se hur det känns för dig!


Andra tips!


Skapa ett starkt energifält genom att vara sann. Mot dig själv & andra, alltid

Tillgodose sina behov.

Släppa blockeringar genom att jobba med känslor höjer man även energin, även genom meditation, kost, inre frågeställningar, yoga.

Öppna & stänga 


lyssna på meditationen här