English - click here

Women’s Healing

~Release & let go ~ 


healing för spänningar & blockeringar

Den helande sessionen arbetar med att skapa mer balans och flöde i dina chakras, som är energisystemen i din kropp. När dina chakras flödar fritt känner du dig lugn, skön och avslappnad utan värk & smärta.


På samma sätt som vår fysiska kropp kan behöva en boost eller hjälp, kan det vara på exakt samma vis med vår energetiska kropp. Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna och externa faktorer.

Detta kan så småningom manifestera sig i vår fysiska kropp och om vi inte renar denna energi kan det bli svårt att hela vår fysiska kropp & själ.


Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som egen behandling.

Den är både avslappnande och energiskapande.

I USA ingår healers som ett självklart komplement till sjukvården på flera sjukhus.


Healing ska ses som ett komplement till sjukvård inte istället för sjukvård.


Spirituell healer, hur?

En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliteter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient. Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare. 


Healing är ett bra alternativ för stressreducering och hjälper kroppen till självläkning. Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer via Lovisa Månson samt har en rad olika utbildningar inom hälsa & träning. - I utbildningen till Dipl. Spirituell healer samt utbildningen till Dipl. Medial coach arbetade de med allt från Spirituell healing, helande samtalet och utveckling av dem själva, arbetade med deras inre barn, inre kritiker samt chakrasystemet med mera. samt utförde behandlingar samt vägledningar-(medial coaching).


Erika har arbetat internationellt med healing & massage & är klarkännande & clairvoyant medial.

Under distanshealingen brukar hon i sin kropp känna som spänningar som släpper där kunden ofta släpper taget om smärta/har blockerad energi.


Healern blir ledd till platser i din kropp där du är i behov av healing , och ibland, om du är i behov av det, en förklaring till vad problemet består av, till exempel trauma, värderingar, ideér, bilder etc, som hindrar dig att leva fullt ut.

Även om det är du som klient som har det fulla ansvaret för din hälsa, är det healern, klienten och en högre kraft som interagerar genom stegen till healing, lagarbete!


Healern agerar som en kanal, ett verktyg för andevärlden. Energifrekvensen som används är från ett högre medvetande, från den spirituella världen.

Energin hjälper till att reducera obalanser och blockeringar.


Spiritualitet och mediumskap är inte en religion men en filosofi om livet efter döden. För att bli en god healer krävs en längre tid av ”inre rening” en förutsättning så att energin kan bli kanaliserad och överförd. Metoden är en lugn form. Och är oftast mottagen som mycket harmonisk.


Efter en session kan man bli trött, lugn och ibland frusen, det är många processer som startar i din kropp!


Healern hjälper klienten att balansera det fysiska, emotionella och spirituella välmåendet.


Allt är energi, energi kan inte förstöras, endast omvandlas.Healing hur?

En lever är just en lever och har dess egen frekvens. Varje organ vibrerar på sin egen frekvens, och tillsammans bildar de den symfoni som är du! Tankar och känslor är också energi.

Har du varit med om saker i livet som du inte kan släppa taget om, kan det bli blockeringar i kroppen. Kanske i en muskel eller ett organ. Störs många muskler eller organ så tappar vi symfonin. Detta leder till sjukdomar och ohälsa. Fysiskt och mentalt.

Den spirituella healern arbetar här med synsättet att kroppen, sinne och ande är ett.

Healing ska ses som ett komplement till sjukvård, inte istället för sjukvård.

☀️

Healing är en kärleksfull energi som hjälper dig att släppa taget om tung energi & blockeringar. Hjälper dig att hitta in till ditt sanna jag där slumrande gåvor vill vill göra sig hörda. Villkorslös kärlek är det som healern kanaliserar till dig, för ditt högsta bästa. Har du en känsla av att du sitter fast och vill vidare? Healing kan hjälpa dig att lämna det gamla & möta det nya som försöker hitta in till dig. Lider du av smärta eller stress? Healing fungerar lika bra på distans och strömmar genom Erika till dig & förses genom hennes healing guider. Precis som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller hjälp är det precis på samma sätt med vår energikropp.

Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade, och i obalans från interna eller externa faktorer.

Detta kommer till slut att yttra sig i vår fysiska kropp & om vi inte renar denna energi, kan det bli svårt att hela vårt sinne & fysiska kropp.

| Spirituell energi healing | 🤍Att ta bort oönskade energier/blockeringar kan hjälpa dig att frigöra dig från repetitiva mönster som håller dig fast...


(Även de du inte alltid är medveten om)

Vi är inte alltid medvetet medvetna om hur våra tidigare erfarenheter förändrar vår syn på oss själva och vår framgång. 


Erika älskar att guida & ge healing & har större delen av sitt liv hjälpt människor att hitta sin väg.

Erika kan känna energiblockeringar i klientens kropp, samt kanaliserar healing för att lösgöra spänningarna/energiblockeringar & har själv hittat läkning på många olika sätt i healing (Allt från tae kwon do- skada till postspinalhuvudvärk)

Vi bär alla på unika gåvor 🦋du är här av en anledning, - med syfte.

I värde, kärlek & harmoni. Är du redo att skala bort de pålagor som hindrar dig att se den diamant du verkligen är?

Varmt välkommen till en helande plats för release 💎

Skriv till Erika

- boka