WellnessMamaCare

A women's healing place

HealingBliss​

Spirituell distanshealing 30 min 

BOKA 

Ont om energi? trött eller låg? Fysisk eller emotionell värk?


En spirituell distanshealing/ energipåfyllning/ chakrabalansering.

Man kan ta emot healing var man än befinner sig.

Innan healingen öppnar jag upp för att vara en kanal för att skicka healing till dig, jag förbereder även ett fint fat med ett kort på och (som bilden intill, eller nedan på mobilversion) med ett budskap till dig.

Efter healingen skickar jag ett litet mail eller via messenger (där du föredrar) med lite feedback på healingen samt kortets budskap till dig + ett mantra. 

Totalt tar sessionen ca 60 min.

Tiden som du ligger och tar emot den helande energin är 30 min. Tänd gärna ett ljus, fokusera på din andning och att ta emot. Varför inte sätta på lite fin musik.

Självkärlek. 

30 min / 400:-


Spirituell distanshealing + kanalisering/ kort-För dig som söker guidning

Spirituella den stora - Spirituell distanshealing + kanalisering +

tarot kort via e-post

Selfcare - selflove -

600:-


Chakrareading + healing

Lider du av värk eller smärta? Ont i kropp eller själ? Både &?

Tänk om du visste vilka chakras du hade blockeringar i!

Kanske har du hört talas om medical intuition?

Spirituell distanshealing där jag även tonar in till dina energiblockeringar i dina chakras, och skriver ner och skickar via e-post vad just du kan lära dig från det här chakrat, vad vill det att du ska tänka på och vad kan du jobba vidare med i din utveckling.

500:-

--

Spirituell distanshealing + helande samtal innan

60 min/ 600:-Budskap

BOKA

Andliga kort & kanalisering på din fråga via e- mail

1 kort/ 150:-

2 kort/ 250:-

3 kort/ 350:-

Remote/ Distans sessioner

HealingBliss 

Spirituell distanshealing

En remote healing är ett bra alternativ för dem som inte kan komma och träffa mig personligen eller vill ta emot healing i lugnet av sitt hem. Remote helande sessioner är möjliga eftersom energi inte är begränsad till tid eller rum. Energin överförs och kan skickas var som helst.

Allt liv är energi. Universumet runt oss är ett enormt flytande energifält med atomer och molekyler som ständigt rör sig, även i fasta föremål. Alla och allt har en medveten spirit och energetiskt är vi alla kopplade genom energi strängar. Allt hänger samman. Vi är alla en. På grund av denna förbundna energi kan helande energi tas emot när en inte är fysiskt närvarande. När jag jobbar med dig känner jag ofta spänning i vissa delar av min kropp och det släpper. Personen jag jobbar med släpper ofta spänning i samma område.

Varför behöver vi healing?

På samma sätt som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller behöver hjälp, är vår energiska kropp exakt densamma. Våra energikällor (känd som Chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna eller externa faktorer. Detta kommer så småningom att manifesteras i vår fysiska kropp och om vi inte rensar denna energi kan det bli mycket svårt att läka vårt sinne och vår fysiska kropp.

Vilka är fördelarna med Healing?

Smärtlindring, påskyndar det postoperativa återhämtandet/förloppet, reducerar stress, dämpar ångest och depression, stärker och hjälper immunförsvaret, förbättrar rörlighet och tillfrisknandet efter en operation, minskar användandet av smärtstillande mediciner postoperativt, ökar välbefinnandet, minskar negativa effekter efter trauma/kronisk smärta/och posttraumatisk stress, etablera eller fördjupa en andlig kontakt

Efter en behandling kan man bli trött, lugn och ibland lite frusen. Det är många processer som går i gång i kroppen!

Healing ska betraktas som ett komplement till sjukvård, inte i stället för sjukvård.

En spirituell healer är någon som i behandling använder sig av sitt högre jag, har mediala kunskaper & insikter i psykologiska & energimässiga strukturer i & runt vår kropp.

Villkorslös kärlek är det som healern tar emot & kanaliserar vidare.


Varmt välkommen