"As I was standing at my new work, I was like, "oh my god", this is exactly what you described in the reading in August, and it was a happy moment. If I sent you a picture I think you would recognize it. Once again, just want to let you know how right you are in your abilities".

Geraldine Kieran – Creative director & radio host.

Speech and drama, acting, muscial theatre,

elocution teacher 

ENGLISH


click here

självkärlek, meditation, meditation lärare, barnmeditation

Skifta din energi genom spirituell Self Care guidning

Spirituell SelfCare guidning som audiomeditationer - 

priser


tarot & guidning


SelfCare med Erika Skifta din energi genom Spirituell SelfCare guidning 

I behov av guidning, vägledning eller ny energi? 

Sjunk ner i en go fotölj & ta emot energierna av SelfCare...

Hur visar du dig själv att du är värdefull och bra precis som du är? 


Du vet väl att kropp och själ aldrig är helt hundra procent i balans, du blir utmattad av att sträva efter perfektion, -inse att du är bra precis som du är, här och nu.


Detta betyder inte att du kan utveckla olika delar i dig för att må bättre. 


Vill du ha hjälp på traven i din SelfCare? SelfLove? Söker guidning och vägledning med tarot eller änglakort,  eller att skifta din energi genom visualiseringsmeditation fylld med helande frekvenser? Stress? Empath? Hsp? Vilket område känner du att du att du behöver en energipush i? Kanske är du utbränd eller vill öppna upp för nya kärleksfulla energier i dig själv, dina relationer eller i din personliga & andliga utveckling.


Jag har skapat den här specifika tjänsten där jag blandat något mina kunder tycker om, - Spiritualitet, guidning, avslappning, visualisering. 


Den här tjänsten ersätter tidigare tjänst distanshealing. 


Du kan boka spirituella SelfCare guidningsmeditationer enskilt eller tillsammans med mini card reading - skriftlig guidning från mig och änglakorten eller tarot. 


Jag blandar logik och intuition på ett jordnära sätt. 


Jag öppnar upp för att vara en kanal för kanalisering genom spirit tillsammans med korten. Om du vill får du ställa en specifik fråga eller bara låta korten och spirit visa var energierna ligger runt dig i detta nu samt vad du är på väg in i. En energiprognos kan man säga och inspiration i din personliga utveckling. Du kan också skriva och berätta för mig och jag kan skräddarsy din guidning och ta fram verktyg för olika syften. Jag har lång erfarenhet och mängder av verktyg för empaths, personlig utveckling, skrivande, smärta i kropp och själ, fibro. 

För dig som genomgår en utmattning rekommenderar jag dig att lyssna till nervystemet, då kommer resultatet sinom tid och det kommer att vända för dig, -Ju oftare du praktiserar att vara lugn och avslappningsövningar, ju enklare kommer det att vara för din kropp att känna sig lugn, trygg och harmonisk. scrolla ner på sidan och läs mer här


Jag har haft klienter som artister, utbrända, mammor, författare, egen företagare, dem med smärta i värk och leder, (fibro), mm. Jag själv har gått igenom en helande resa och har mycket erfarenhet av att bli fri från muskel och ledvärk (energihealing var det som gjorde mig fri från en Tae kwon do skada trots att jag provat mängder med sjukgymnastik och funktionell träning), mental träning, att vara energisensitiv, hur sömn fungerar och sömnproblem (översätter inom mental hälsa, sömn, kbt) relationer och gränssättning, stå i sin egen energi och kraft. Jag hade min första bok i tankens kraft och andlighet när jag var 11 år, så det är något som legat i mitt inresse en mycket stor del av livet. 

Jag tror att det är väldigt individuellt och olika metoder passar olika personer. 


Frekvent utövande av visualiseringsmeditation låser upp möjligheter för dig & ansluter dig med din intuition & högre krafter, din inre kärna av harmoni & glädje.

Är du redo att ta ett par djupa andetag? & öppna upp för nya harmoniska energier?

Visualisering har mängder med positiva effekter, läs mer om visualisering och dess positiva effekter och vad du kan tänka på här


Du är en växande varelse som kommer med ett syfte och du bär på massor av potential.

Men ibland kan du hållas tillbaka på grund av begränsade föreställningar och din inre kritiker.

Jag hjälper dig med inspirerande verktyg för att vidta glada handlingar.

Du är aldrig för gammal eller för långt efter...


 Jag har varit en kanal för spirituell healing vid inspelning av den spirituella SelfCare övningen/meditationen du får med, så den här visualiseringsmeditationen bär på helande frekvenser - 

Du får här alltså en inspelad visualiseringsmeditation för att arbeta med och öppna upp för energier  meditationen kan vara guidning för tex; att öppna ditt hjärta, familjeharmoni, emotionell healing, centrera dig i en riktning, låta ditt inre jag skina, att bestämma sig, att ta emot, en nystart, höja & rena din energi, tålamod, bli ditt sanna jag, chakras, släppa taget om stress & glädje, välstånd, tidigare liv healing (visualiseringsmeditationen skickas som audio  via länk som du kan lyssna på i dina lurar)  (visualiseringsmeditationerna finns inte i meditation shopen utan är skapade enbart för denna Spirituella SelfCare reading/guidning tjänst).

Spirituell SelfCare guidning kommer via skrift via e-post eller om vi har kontakt via audiomeddelande -via den kanal vi har kontakt och meditationen skickas som länk, bara att sätta i lurarna och njuta!


Se priser och vägledningar nedan - 


Investering: Spirituell SelfCare guidning som audiomeditation: 99:-


Hur?

1: Vi connectar, skriv till mig och berätta om dina utmaningar och önskningar, jag skräddarsyr vid behov. Eller om du vet exakt vilken meditation du vill ha så skriver du det.

2. Jag tar fram och förbereder din guidning genom audiomeditation och om du vill ha guidning med andliga kort (tarot, änglakort eller änglakort i kärlek) och eventuella andra verktyg vid behov.

3. Din guidning kommer via den kanal vi har kontakt, skrift via mejl eller med en del kunder har jag kontakt via audio meddelande.


Vägledningar


Vägledning med tarot 

Vill du veta vad du som händer energimässigt runt dig i detta nu och vad du är på väg in i ? Eller har du en fråga? 

Din vägledning kommer via skrift;

200:-Vägledning med romantikänglarna

Vill du veta vad du kan tänka på i ditt kärleksliv just nu? Vad ni eller du kan arbeta med?

Love reading med änglakort

Via skrift, 250:-Helande vägledning

med änglakorten, där änglarna ger av sin varma energi och ger upplyftande budskap och inspiration vi ibland i livet behöver lite extra mycket.

Via skrift;

200:-Chakra insikt

Vill du veta vilket av dina chakras som vill göra sig hört? Och få inspiration vad du kan tänka på i ditt liv i detta nu? (kika gärna in på instagram för exempel och gratis vägledning)

Jag drar ett chakrakort och tolkar till dig🤍

100:-, lite mer ingående med 2 kort; 150:- och tre kort 200:-

Boka här eller via Instagram,

ditt budskap kommer via skrift💜


BOKA DIN VÄGLEDNING GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET HÄR, eller skicka DM på instagram; - selfcaremederika


Love/

Erika 

MINI CARD READING


LYSSNA HÄR


Kontakt beställ


klicka här