coaching karlstad, healing, divine feminine, empath

Women´s healing Online

E N G L I S H 


c l i c k   h e r e  

Spirituell healing


Lider du av fysisk smärta eller har du en långvarig skada?

Känner du dig låg eller en känsla av att du sitter fast?

Tycker du att du upprepar beteendemönster?

Har du lärt dig de lärdomar DU valde under denna livstid?

Är du redo att titta på din hälsa genom nya ögon?

Healing på distans (även känd som remote energi healing ), är en form av läkning som överförs via universell energi (som vi alla är kopplade till) till klienten i deras frånvaro ( på en annan plats, Tex. ditt eget hem). Erika främjar detta genom sina helande guider och kanaliserar guidad läkning till sina klienter.

Få energihealing i ditt eget hem. Allt som behövs är ett öppet sinne och villigheten att få denna energiläkning för ditt högsta bästa.

Det finns många fysiska, känslomässiga och andliga förhållanden som kan dra nytta av remote spirituella healing sessioner. 

Dessa är bara några:


• Lättnad från fysisk smärta

• Hjälp vid återhämtning av skador

• Balansera chakras och sinnen som påverkar den fysiska kroppens läkningsprocess

• Hormonella obalanser

• Låga energinivåer

• Menopausala symtom

• Huvudvärk och migrän

•Ledvärk

• Rädsla och fobier

• Stressreducering

• Chakra Balansering

Mer om Spirituell distanshealing

En spirituell remote healing är ett bra alternativ för dem som vill ta emot healing i lugnet av sitt hem. Remote helande sessioner är möjliga eftersom energi inte är begränsad till tid eller rum. Energin överförs och kan skickas var som helst.

Allt liv är energi. Universumet runt oss är ett enormt flytande energifält med atomer och molekyler som ständigt rör sig, även i fasta föremål. Alla och allt har en medveten spirit och energetiskt är vi alla kopplade genom energi strängar. Allt hänger samman. Vi är alla en. På grund av denna förbundna energi kan helande energi tas emot när en inte är fysiskt närvarande. När jag jobbar med dig läser jag av energi och känner var någonstans i din kropp energin är blockerad, jag känner jag ofta spänning i vissa delar av min kropp och det släpper. Personen jag jobbar med släpper ofta spänning i samma område. I England och USA är detta en del av något som kallas Medial intuition. 

Varför behöver vi healing?

På samma sätt som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller behöver hjälp, är vår energiska kropp exakt densamma. Våra energikällor (känd som Chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna eller externa faktorer. Detta kommer så småningom att manifesteras i vår fysiska kropp och om vi inte rensar denna energi kan det bli mycket svårt att läka vårt sinne och vår fysiska kropp.

Vilka är fördelarna med Healing?

Smärtlindring, påskyndar det postoperativa återhämtandet/förloppet, reducerar stress, dämpar ångest och depression, stärker och hjälper immunförsvaret, förbättrar rörlighet och tillfrisknandet efter en operation, minskar användandet av smärtstillande mediciner postoperativt, ökar välbefinnandet, minskar negativa effekter efter trauma/kronisk smärta/och posttraumatisk stress, etablera eller fördjupa en andlig kontakt

Efter en behandling kan man bli trött, lugn och ibland lite frusen. Det är många processer som går i gång i kroppen!

Healing ska betraktas som ett komplement till sjukvård, inte i stället för sjukvård.


En spirituell healer är någon som i behandling använder sig av sitt högre jag, har mediala kunskaper & insikter i psykologiska & energimässiga strukturer i & runt vår kropp, (chakrasystemet) (medial coaching).

Villkorslös kärlek är det som healern tar emot & kanaliserar vidare.

Erika läser av energi & känner under en distanshealing även in energiblockeringar i din kropp som ni arbetar med att lösa upp genom spirituella (energi) healingen. Hon ger även verktyg för fortsatt helande & utgår ifrån chakrasystemet. Hon drar även ett personligt orakel kort till dig. (chakras)


HUR GÅR EN SESSION TILL`


KLICKA HÄR

BOKA HEALING


KLICKA HÄR

Varmt välkommen