Guidance & writing with Erika...1 : 1 Spirituell self-care guidning


Distanshealing hos mig är en session för påfyllning och självläkning och/eller en session för personlig utveckling & coachande/guidning.

Spirituell Distanshealing 30 min+ valfri Self-Care audio meditation/ (healingmeditation) du kan välja din meditation här (Audiomeditation skickas enkelt som en länk, bara att klicka, sätta i dina lurar (om önskas) och lyssna.)

Under 30 min är Erika en kanal för den helande enrgin som kanaliseras via spirit. Efter sessionen skickar Erika ett mejl med feedback tillsammans med audiomeditationen du väljer.

Skicka gärna ett foto för intoning av energi, annars går det bra ändå.

Skriv gärna vad som är bättre än sist eller​ vad du vill vi fokuserar på denna gång.


Processen;


Vi connectar


Vi connectar och du skriver till mig var du är i ditt liv. Jag läser, lär & vi sätter upp en tid.

Man kan ta emot healing var man än befinner sig och behöver inte träffas fysiskt.

Energin är påfyllande och renande.

Erika är en kanal för den helande energin som strömmar genom henne & eventuella budskap som vill komma igenom - kanaliseringen pågår under 30 minuter & Erika skickar efter distanshealingen ett mejl eller audio meddelande med feedback.


Du kan ligga ner och ta emot healingen, men du måste inte, healingen kommer fram ändå.


Gör gärna stunden till en stund av självkärlek, varför inte tända ett ljus? Eller sätta på lite avslappnande musik? En del upplever avslappning, en del värme & kyla och en del som arbetat mycket med personlig utveckling eller är öppna kan få budskap till sig.


Nyckeln är att inte forcera något utan att vara mottaglig för det som vill komma till dig i nuet. För bästa möjliga helande.

Efteråt kan man bli lite frusen!


Varmt välkommen att boka din tid här, & ange gärna vilken meditation du vill ha med enligt meditationerna här. Skriv gärna också vad du vill att vi fokuserar healingen på eller vad som är bättre än sist.


Pris;

Self-Care guidning; distanshealing + healingmeditation /audiomeditation + 3 kort med vägledning via skrift eller audio;

550:-

Distanshealing 30 min + feedback via mejl + healingmeditation/ 395:-Hej kära,

När Covid 19 kom stängde jag min praktik i orangeriet i stadsträdgården, innan jag öppnade min praktik utförde jag healing & massage på min egen praktik jag hade i vårt hus på Irland, där jag träffade klienter från hela Europa, & hamnade i radio, ett äventyr och en upplevelse som kommer leva med mig hela livet. 


Jag känner mig tacksam att jag kunde fortsätta göra healing på distans när pandemin kom och gradvis har detta blivit starkt ,jag insåg att någonting funkade när människor kom tillbaka och bad om mer healing.

Jag känner mig absolut "blessed" att kunna bilda en stark energetisk förbindelse med människor som inte är fysiskt närvarande. Som sådan har jag åtagit mig att använda detta till större nytta för att hjälpa till med läkande av människor på platser både i Sverige & utomlands..


Audio coaching/ vägledning började när jag gjorde vägledning till en klient jag hade på Irland & hon fortsatte hos mig när jag flyttade hem till Sverige.

Jag har arbetat med klienter som egna företagare, artister, dem med en utmattning eller utbrändhet, värk & smärta, terapeuter, mammor, författare, healers och empaths med mera.


Du är aldrig för gammal eller för lång efter men ibland kan du hållas tillbaka av din inre kritiker...

Den helande sessionen arbetar med att skapa mer balans och flöde i dina chakras, som är energisystemen i din kropp. När dina chakras flödar fritt känner du dig lugn, skön och avslappnad utan värk & smärta.

På samma sätt som vår fysiska kropp kan behöva en boost eller hjälp, kan det vara på exakt samma vis med vår energetiska kropp. Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna och externa faktorer.


Detta kan så småningom manifestera sig i vår fysiska kropp och om vi inte renar denna energi kan det bli svårt att hela vår fysiska kropp & själ.

Jag har gått igenom många processer i livet, ja, hela mitt liv har varit en helande resa & jag upphör aldrig att förvånas över kroppens egna förmåga till läkning, med lite hjälp på traven av kanaliserad energi...


-Healing ger


Förbättrad intuition


Regelbundna sessioner hjälper till att rensa bort de energiska skräp som distraherar dig från din intuitions subtila signaler. Du kommer att känna lugnare och mer motståndskraftig.


Mind Body Energi/Spirituell healing är underbart om du upplever:


Sorg eller förlust av en älskad


Övergångstider (tex; flyttning, karriärbyte eller ett tomt bo)


Hålls tillbaka av din inre kritiker


Vill utveckla självkärlek


Förhållandeproblem (tex; skilsmässa, uppbrott eller kommunikationsfel)


Tidigare trauma (oläkta känslor från tidigare smärtsamma upplevelser)


Värk eller smärta


En personlig strävan efter syfte


Sitter fast, vill vidare


En professionell strävan efter klarhet kring karriären


Kämpar med moderskap


Kämpar med att uttrycka dina behov / önskemål


En önskan att manifestera och skapa det liv du vill leva


En önskan att vara mer närvarande och tacksam


Du har gått igenom någonting...


Behöver "rening"...


Healing är en komplementär/integrativ energibehandling som kan användas tillsammans med den traditionella skolmedicinen eller som egen behandling.

Den är både avslappnande och energiskapande.

I USA ingår healers som ett självklart komplement till sjukvården på flera sjukhus.


Healing ska ses som ett komplement till sjukvård inte istället för sjukvård.


En spirituell healer är någon som i behandlingar använder sig av sitt högre jag och har mediala kunskaper, helande kvaliter och insikter i psykologiska och energimässiga strukturer i och runt vår kropp. En person som kan hålla ett "sacred space" energimässigt för sin klient. Villkorslös kärlek är det som healern tar emot och kanaliserar vidare. Healing är ett bra alternativ för stressreducering och hjälper kroppen till självläkning.

Allt i hela universum är energi som vibrerar på sin egen frekvens. Erika är diplomerad Medial coach och Diplomerad Spirituell healer via Lovisa Månson samt har en rad olika utbildningar inom hälsa & träning. - I utbildningen till Dipl. Spirituell healer samt utbildningen till Dipl. Medial coach arbetade de med allt från Spirituell healing - såsom att öva upp kontakten med sitt "andeteam"/spirit & vara en kanal för spirituell healing/energipåfyllning/smärtlindring/chakrabalansering/chakramassage och flera metoder för energipraktik, - helande samtalet och utveckling av dem själva, arbetade med deras inre barn, inre kritiker samt chakrasystemet med mera. samt utförde behandlingar samt vägledningar-(medial coaching).

Erika har arbetat internationellt med healing & massage & är klarkännande & clairvoyant medial.


Under distanshealingen brukar hon i sin kropp känna som spänningar som släpper där kunden ofta släpper taget om smärta/har blockerad energi.

Healern blir ledd till platser i din kropp där du är i behov av healing , och ibland, om du är i behov av det, en förklaring till vad problemet består av, till exempel trauma, värderingar, ideér, bilder etc, som hindrar dig att leva fullt ut.

Även om det är du som klient som har det fulla ansvaret för din hälsa, är det healern, klienten och en högre kraft som interagerar genom stegen till healing, lagarbete!


Healern agerar som en kanal, ett verktyg för andevärlden. Energifrekvensen som används är från ett högre medvetande, från den spirituella världen.

Energin hjälper till att reducera obalanser och blockeringar.

Spiritualitet och mediumskap är inte en religion men en filosofi om livet efter döden. För att bli en god healer krävs en längre tid av ”inre rening” en förutsättning så att energin kan bli kanaliserad och överförd. Metoden är en lugn form. Och är oftast mottagen som mycket harmonisk.

Efter en session kan man bli trött, lugn och ibland frusen, det är många processer som startar i din kropp!

Healern hjälper klienten att balansera det fysiska, emotionella och spirituella välmåendet.

Allt är energi, energi kan inte förstöras, endast omvandlas.


Healing hur?


En lever är just en lever och har dess egen frekvens. Varje organ vibrerar på sin egen frekvens, och tillsammans bildar de den symfoni som är du! Tankar och känslor är också energi.

Har du varit med om saker i livet som du inte kan släppa taget om, kan det bli blockeringar i kroppen. Kanske i en muskel eller ett organ. Störs många muskler eller organ så tappar vi symfonin. Detta leder till sjukdomar och ohälsa. Fysiskt och mentalt.

Den spirituella healern arbetar här med synsättet att kroppen, sinne och ande är ett.

Healing ska ses som ett komplement till sjukvård, inte istället för sjukvård.

☀️

Healing är en kärleksfull energi som hjälper dig att släppa taget om tung energi & blockeringar. Hjälper dig att hitta in till ditt sanna jag där slumrande gåvor vill vill göra sig hörda. Villkorslös kärlek är det som healern kanaliserar till dig, för ditt högsta bästa. Har du en känsla av att du sitter fast och vill vidare? Healing kan hjälpa dig att lämna det gamla & möta det nya som försöker hitta in till dig. Lider du av smärta eller stress? Healing fungerar lika bra på distans och strömmar genom Erika till dig & förses genom hennes healing guider. Precis som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller hjälp är det precis på samma sätt med vår energikropp.

Våra energicenter (kända som chakras) kan bli blockerade, och i obalans från interna eller externa faktorer.

Detta kommer till slut att yttra sig i vår fysiska kropp & om vi inte renar denna energi, kan det bli svårt att hela vårt sinne & fysiska kropp.