WellnessMamaCare

Women's healing - 

ONLINE

Spirituell healing

Spiritual remote healing abroad

Art Life coaching

Meditation

Radical Self-Love

Therapeutic Art Life Coaching

3 delar av sinnet

1. Supermedvetandet

2. Medvetandet

3. Undermedvetna

3. Det undermedvetna ~ saker vi lärde oss runt 3 års ålder ~ detta är när det undermedvetna börjar att utvecklas

Saker här kan vara

Dina "beliefs"

inlärningar

Mönster

Här ligger också eventuella trauma som vi upplevt. Detta behöver inte vara stora saker, små enkla saker, kanske hörde du fyrverkerier när du var liten och detta skrämde dig, så höga ljusa ljud kan trigga dig vid ett annat tillfälle.

Den djupaste delen av oss, detta är också "The sleep mind"...

Den fortgår utan att vi vet om det... och ibland tar vi beslut ifrån vårt undermedvetna och vi är inte medvetna om att vi gör det~ tills vi börjar se saker i "next part" vilket är ~~~ Vårat MEDVETNA~


2. Medvetna ~ delen av oss som arbetar hela tiden, varje dag. (Den som läser nu med ditt medvetna jag). Här vet vi tex hur vi tar oss till jobbet varje dag.

Och intressant nog kommer ditt (3) undermedvetna att processa det du läser litegrann. Och ta in det som känns bra & kasta resten.

Och när vi tar in saker till vårt medvetna (2) ~ den vakna delen av oss själva, kan vi börja titta på saker som finns i vårt undermedvetna som inte funkar bra för oss längre och göra medvetna val som är bra för oss som leder till välmående.


1. Superconscous

Detta kan också vara delen som du ser som ditt "intuitiva jag", "intuitionen", "The knowing part of you", delen där ditt högre jag talar till dig. Den del som "bara vet".

"The voice of source energy".

Där våra idéer föds.

En glimmande del från intuitionen om en ny plan. Delen vi vill arbeta mer med, och sättet vi kan göra det på är genom att använda vårt (2) medvetna jag och börja bli medveten om våra "beliefs" som vi huserar i vårt (3) undermedvetna.

Vi kan aktivt förändra dom!

Under tiden vi skapar (målar), mediterar, går på en healing, kan vissa saker komma upp till ytan som vi gömmer under ytan, som vi gömmer i vårt (3) undermedvetna, som vi för upp till (2) vårt medvetna ~ utan motstånd från det undermedvetna. Detta kan man titta lite på, omfamna, hedra det, släppa & förlåta

Skapa en ny vacker förändring du vill åstadkomma.

Detta kan man göra genom verktyg i Art therapy life coaching verktyg, vägledda meditationer, & en helande session. I en spirituell healing kan vi lösa upp blockeringar.