coaching karlstad, healing, divine feminine, empath

WellnessMamaCare


E N G L I S H 


c l i c k   h e r e  

Lyssna & lär mer om meditation - klicka här

Distanshealing (mini)

Distanshealing + med feedback via mejl

30 min/ 350:- ERBJUDANDE! 22-26.e 250:-

Healing + reading med 3 kort via mejl 

500:- (ord pris 600:-) se mer om reading här

Healing hjälper kroppen till självläkning. Löser upp blockeringar. Renar chakras från intern & extern stress. Får igång flödet i dina chakras.

Hur ofta kan jag boka healing?

Det är individuellt, en del bokar regelbundet, en del någon gång då & då, ngn 1 gång i veckan under tre veckor.

Vill du hellre att Erika ringer upp efter healingen eller innan?

Distanshealing + samtal via telefonen

60 min á 600:-

Distanshealing + helande samtal via telefonen innan & efter healingen.

80 min/ 800:-

Lider du av fysisk smärta eller har du en långvarig skada?

Känner du dig låg eller en känsla av att du sitter fast?

Tycker du att du upprepar beteendemönster?

Har du lärt dig de lärdomar du valde under denna livstid?

Är du redo att titta på din hälsa genom nya ögon?


Healing på distans (även känd som remote energi healing ), är en form av läkning som överförs via universell energi (som vi alla är kopplade till) till klienten i deras frånvaro ( på en annan plats, Tex. ditt eget hem). Erika främjar detta genom sina helande guider och kanaliserar guidad läkning till sina klienter.

Få energihealing i ditt eget hem. Allt som behövs är ett öppet sinne och villigheten att få denna energiläkning för ditt högsta bästa.

Det finns många fysiska, känslomässiga och andliga förhållanden som kan dra nytta av remote spirituella healing sessioner.


Dessa är bara några:


• Lättnad från fysisk smärta

• Hjälp vid återhämtning av skador

• Balansera chakras och sinnen som påverkar den fysiska kroppens läkningsprocess

• Hormonella obalanser

• Låga energinivåer

• Menopausala symtom

• Huvudvärk och migrän

•Ledvärk

• Rädsla och fobier

• Stressreducering

• Chakra Balansering


Mer om Spirituell distanshealing

En spirituell remote healing är ett bra alternativ för dem som vill ta emot healing i lugnet av sitt hem. Remote helande sessioner är möjliga eftersom energi inte är begränsad till tid eller rum. Energin överförs och kan skickas var som helst.


Allt liv är energi. Universumet runt oss är ett enormt flytande energifält med atomer och molekyler som ständigt rör sig, även i fasta föremål. Alla och allt har en medveten spirit och energetiskt är vi alla kopplade genom energi strängar. Allt hänger samman. Vi är alla en. På grund av denna förbundna energi kan helande energi tas emot när en inte är fysiskt närvarande. När jag jobbar med dig läser jag av energi och känner var någonstans i din kropp energin är blockerad, jag känner jag ofta spänning i vissa delar av min kropp och det släpper. Personen jag jobbar med släpper ofta spänning i samma område. I England och USA är detta en del av något som kallas Medical intuition.


Varför behöver vi healing?

På samma sätt som våra fysiska kroppar ibland kan behöva en boost eller behöver hjälp, är vår energiska kropp exakt densamma. Våra energikällor (känd som Chakras) kan bli blockerade eller obalanserade från interna eller externa faktorer. Detta kommer så småningom att manifesteras i vår fysiska kropp och om vi inte rensar denna energi kan det bli mycket svårt att läka vårt sinne och vår fysiska kropp.


Vilka är fördelarna med Healing?

Smärtlindring, påskyndar det postoperativa återhämtandet/förloppet, reducerar stress, dämpar ångest och depression, stärker och hjälper immunförsvaret, förbättrar rörlighet och tillfrisknandet efter en operation, minskar användandet av smärtstillande mediciner postoperativt, ökar välbefinnandet, minskar negativa effekter efter trauma/kronisk smärta/och posttraumatisk stress, etablera eller fördjupa en andlig kontakt

Efter en behandling kan man bli trött, lugn och ibland lite frusen. Det är många processer som går i gång i kroppen!

Healing ska betraktas som ett komplement till sjukvård, inte i stället för sjukvård.


En spirituell healer är någon som i behandling använder sig av sitt högre jag, har mediala kunskaper & insikter i psykologiska & energimässiga strukturer i & runt vår kropp, (chakrasystemet) (medial coaching).

Villkorslös kärlek är det som healern tar emot & kanaliserar vidare.

Erika läser av energi & känner under en distanshealing även in energiblockeringar i din kropp som ni arbetar med att lösa upp genom spirituella (energi) healingen. Hon ger även verktyg för fortsatt helande & utgår ifrån chakrasystemet. 

Erika har mycket erfarenhet av värk & smärta som hon blivit fri från genom healing. 

Hur går en distanshealing mini till?


🌸Strax före sessionen startar skapar Erika "ett sacred space" (tänder några ljus) & skapar en rofylld miljö samt skickar ett mejl eller meddelande till dig att healingen snart börjar. 

Hon öppnar upp som i meditation kan man säga för att vara en kanal för den helande energin. Och tonar in till din energikropp, healing strömmar genom henne till dig.


🌸Ju mer sensitiv ju mer kommer du känna, en del känner värme eller pirrningar i kroppen. En del som jobbat en hel del med personlig utveckling får insikter till sig & upplever både inre bilder & färger och en del känner inte så mycket alls mer än avslappning.


🌸Du måste inte vila under sessionen du kan ta emot healingen vart du än befinner dig, men om du har möjlighet så ge dig gärna en stund av självkärlek där du ligger ner, andas, varför inte tända ett ljus, sätta på vacker musik, & ge dig själv en stund du är värd -en stund av självkärlek.


🌸Healing sätter igång en process & leder till självläkning. Det kan alltså ske frigörelse av energi, fysiskt eller emotionellt. Du kan bli mer avslappnad/trött, eller pigg, -Det kroppen behöver, det är tillfälligt. Lita på din kropp att släppa det som sker så du kan gå vidare i processen.


🌸session 2 - varje session är en upplevelse & brukar kännas olika. Människors spirit tar fram energin som behöver släppas taget om. Nyckeln till healing är att släppa taget om kontrollen - alltså, - det vi tror vi behöver & lita på att det som ska släppas kommer i stunden.


🌸Det går också bra att boka en healing session vid andliga tillfällen som tex. Fullmåne, nymåne.


🌸När Erika är klar skickas ett kort ljudmeddelande eller textmeddelande via mejl där Erika förklarar hur hon upplevde healingen så att du förstog vad som hände under sessionen & vad spirit eventuellt vill förmedla angående läkning.


🌸Glöm inte att skicka ett foto innan sessionen startar så Erika kan tona in sig till dina energier.


🌸Betalning sker via Swish eller pay pal strax innan sessionen startar.


🌸Varmt välkommen att skicka ett meddelande via mejl: [email protected] eller på instagram eller fb, -om du har frågor. Erika är mycket vänskaplig & förstår om du vill byta några rader innan du bokar.


healing, distanshealing, spirituell healing, medical intuition

L ä s   m e r  o m  c h a k r a s 

KONTAKT & 


BOKA